שקשוקה!

מי היה מאמין! אני, שלא יכולתי לסבול עגבניות, שרק המחשבה על האדומה הזאת גרם לבחילה קלה לטפס במעלה הגרון, אני הולכת לבית קפה (אם אפשר לקרוא ככה לארומה) ומזמינה שקשוקה. נכון שגם בבית אני מכינה שקשוקה, אמנם קצת שונה, אבל הטעם החריף של השקשוקה של ארומה, שלוקח לה כמה שניות להתחיל לשרוף בגרון, הטעם הזה הולך איתי ומבקש, ממש מתחנן שנפענח אותו. אז אחרי מחקר קצר (טעמתי שקשוקה מדהימה אצל חברים ומיד לקחתי מתכון), הגיע השעה להכין. ובדיוק היום התקשר החצי והודיע לי  שהוא מכין שקשוקה, וביקש הוראות. מיד שלפתי את המתכון ואני חייבת להגיד שהתוצאה היתה מדהימה! אז לכבוד הארוחה המפנקת הנה המתכון בצירוף הוראות מדויקות שקיבלתי מהשף הפרטי שלי…

המצרכים:

בצל קצוץ

שום חתוך דק דק

פלפלים אדומים וצהובים

פלפל ירוק חריף אחד, חתוך ונקי מגרעינים

5 עגבניות, נקיות מהגרעינים (כן, כן)  חתוכות לקוביות

כפית רסק עגבניות

פפריקה חריפה

פפריקה מתוקה

מלח

ההוראות: מטגנים את הבצל. מוסיפים  את כל הפלפלים והשום. מטגנים. מוסיפים את העגבניות והרסק. מתבלים, מכסים ומטגנים עוד כשעה (נכון, שעה)  עד שכל המרכיבים מתרכים. שוברים  פנימה ביצים, מכסים ומבשלים עד  שהביצים מתקשות. לחם ובתאבון.

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה כללי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s