מגולגלות…

לא יודעת מה קרה השבוע, תקף אותי הצורך לגלגל עוגיות. לרדד. למרוח, לגלגל, לחתוך. הכי פשוט, הכי טעים. נוספת העובדה שיש היום ליגת האלופות, שזו סיבה מעולה לאפות משהו לחצי ולחברים שלו. אז הראשונות, הממולאות בממרח תמרים יצאו נפלאות. השניות ממולאות בריבה ואגוזים יצאו אפעס מצ'וקמקות, אבל טעימות כל כך, וממש עכשיו סיימתי לגלגל עוגיות קוואקר של עטר. כל הבית מלא בריח של עוגיות ואם אתם לא יכולים להריח לפחות קבלו מתכון :

לבצק הפריך:

2.5 כוסות קמח

חצי כוס סוכר

150 גרם מרגרינה

2 ביצים

ההוראות: ללוש את כל החומרים לבצק אחיד, ולהניח במקרר לקירור לפחות לחצי שעה. אין בעיה להכין יום קודם.

לרדד עלה ברוחב 15-20 ס"מ. למרוח בממרח תמרים. לגלגל ולחתוך כל 1.5 ס"מ. להעמיד בתבנית ולאפות בחום 180 מעלות כ 20 דקות עד שמשחימות. לקרר, לפזר אבקת סוכר ולנשנש עם הקפה…

מלית ריבה ואגוזים: למרוח ריבה על העלה (אני בוחרת בריבת תות הכי זולה שיש ויוצא אחלה). לפזר- אגוזים קצוצים (פקאן, מלך, ברזיל, מה שיש), שומשום, קוקוס. לגלגל,לחתוך ולסדר צמודות בתבנית, לאפות ולהתפנק…

יש למה לצפות: לקראת פורים תבוא גם מלית פרג מדהימה.

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה כללי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s